[mythtv] mythweb/mythwap updates

Michael Kedl kedlm at knology.net
Thu Dec 18 19:26:23 EST 2003

Here is a patch to address #1 below.
I am using another browser for now that ignores even more color stuff so #2
is not currently an issue.  I'll look at #2 again later 2nite maybe...

What I did:
A - added a config option to turn off even the mythtv image (in conf.php)
    This version starts with the image off.
B - added a config option to turn off showing of all the channels (in conf.php)
    This version starts with the channel display off.
C - Added a button to turn channel display back on. (its a toggle)
D - Added an input field to allow jumping straight to a channel from the
listings page and from the channel detail page.  For now you must type the
channel like "1069" or "2069" (if you have two sources).  I'm not sure
whether to display a list of sources if you have more than one and then
prepend the 1 or 2 (and zeros) or what...  Knowing the number (like I do)
works for now.
E - I'm not sure if I got the default time right for loading the first
channel display; you may need to look at that.

This is much faster for my pokey phone than before.

What do you think?
Thanks for keeping the web interface going!


On Thu, 18 Dec 2003 09:54:57 -0500, Michael Kedl <kedlm at knology.net> wrote :

> Very nice Chris.
> The Wap theme does work pretty well with my phone (Kyocera 7135).
> A couple things I may try to help update later this evening when I get
> home:
> 1. the index page says it is like 100+K when it loads for me; pretty
> slow; and slow to draw all few hundred channels.  Maybe start with a
> page that lets you type your channel number (I know most of what I care
> about) with a button to display the list if desired?  Maybe I should set
> up a favorites list for the Wap interface; is there a way to do that
> without forcing it to affect all the other interfaces?
> 2. my browser (EIS Web?) doesn't seem to do CSS or background colors;
> everything is displayed on a white background (not exactly sure if this
> is fixable on my browser yet).  So some of the text is almost white on
> white and impossible to read.  (I tested it and could use it because I
> looked at my laptop to see where to click :-))
> Thanks again,
> Mike Kedl
> On Thu, 2003-12-18 at 00:44, Chris Petersen wrote:
> > Just announcing some minor changes to mythweb, the most important of
> > which is the official inclusion of the WAP theme.  Hoping to get some
> > time in the near future to add useragent detection to auto-show the WAP
> > theme to known browsers.
> > 
> > -Chris
> > 
> > _______________________________________________
> > mythtv-dev mailing list
> > mythtv-dev at mythtv.org
> > http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-dev
> > 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/octet-stream
Size: 4049 bytes
Desc: not available
Url : http://mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20031219/c5cc1133/attachment.obj

More information about the mythtv-dev mailing list