<div dir="ltr"><div dir="ltr"><br></div><br><div class="gmail_quote"><div dir="ltr" class="gmail_attr">On Wed, Apr 21, 2021 at 8:24 PM Stephen Worthington <<a href="mailto:stephen_agent@jsw.gen.nz">stephen_agent@jsw.gen.nz</a>> wrote:<br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex">On Wed, 21 Apr 2021 18:33:19 -0700, you wrote:<br>
<br>
>On Mon, Apr 19, 2021, 9:17 PM Stephen Worthington <<a href="mailto:stephen_agent@jsw.gen.nz" target="_blank">stephen_agent@jsw.gen.nz</a>><br>
>wrote:<br>
><br>
>> On Mon, 19 Apr 2021 20:29:09 -0700, you wrote:<br>
>><br>
>> >I can do that, but now I have deleted the capture card. Does setup not<br>
>> >allow me to specify a device id unless is sees a HDHR on the network or<br>
>> >something?<br>
>><br>
>> I believe it scans for available HDHRs and allows you to select from<br>
>> the ones it finds.  So if your HDHR is not able to talk due to having<br>
>> an incorrect IP address, it will not be listed as available.  HDHRs<br>
>> support a discovery protocol to find them on a subnet.<br>
>><br>
><br>
>I rebooted the HDHR, a d my Roku can see/play it.  Still getting the same<br>
>result on backend when trying to add it.<br>
<br>
Does hdhomerun_config or hdhomerun_config_gui see the HDHR?  If your<br>
router can tell you the address it has assigned to the HDHR, does<br>
pinging that address work?<br></blockquote><div><br></div><div>Checking these things out, it hit me that the problem was UFW rules.  Changed them to reflect the new subset and everything works.  Thanks for the help!</div></div><div class="gmail_quote"><div> </div></div></div>