<div dir="ltr">On Thu, Dec 14, 2017 at 12:26 PM, Marius Schrecker <span dir="ltr"><<a href="mailto:marius.schrecker@lyse.net" target="_blank">marius.schrecker@lyse.net</a>></span> wrote:<br><div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">I feel like a right muppet!<br><br>The problem was a combination of things:<br><br>  First off and in my defense I think there may have been a problem with the lirc and IR blaster module, which wasn't finding firmware. I did the following in modprobe.d/hdpvr.conf to disable them:<br><br>blacklist lirc_zilog<br>install rc_core /bin/false<br>install rc_hauppauge /bin/false<br><br>I say that because catting was working a couple of days back.<br><br>but second, I had the unit out to check connections and managed to plug the toslink cable into the wrong socket (output). That was obviously what was screwing everything up yesterday. Everything now works as it should. Moving on...<br><br>Thanks again everyone for all your help and patience!<br><br>BR.<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br><br>--Marius--
</font></span><br></blockquote><div><br></div><div>Good to hear - I'll have to keep that in mind.  <br></div><div><br></div><div>I noticed you have it connected to a HD Fury - I have been contemplating getting one of those because I have a unit that due to it's location, the component cables come out of the receiver if they are breathed on the wrong way.  Does it work well between your receiver and HDPVR?  Any noticeable artifacts or anything?  I have DirecTV receivers which in HDMI will not play 1080p content without a HDCP capable HDMI endpoint.  From the name in your database I can see it is probably not DirecTV, but it might be the same for your device?<br></div></div></div></div>