Hi<br><br>On Wednesday, 31 July 2013, Stuart Morgan  wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><u></u>
<div style="font-family:&#39;Droid Sans&#39;;font-size:10pt;font-weight:400;font-style:normal">
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"><br></p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">Taking this to the list since it has nothing to do with the ticket.</p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px"> </p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">None of these files have a video stream, it includes stuff I ripped myself from the CD in addition to files bought from Amazon, Emusic and elsewhere. Nothing plays correctly with mythavtest.</p>

<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">-- </p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;text-indent:0px">Stuart Morgan</p></div></blockquote><div><br></div><div>As Paul mentioned, you need to enable the sdl when running configure for mythffplay to compile.</div>
<div>Can you post a sample of a mp3 that doesn&#39;t play?</div><div><br></div><div>I personally have no problem playing mp3 via mythmusic. Mythmusic now looks at the audio stream and ignore everything else (previously it always used stream #0 which could cause some problems)</div>
<div><br></div><div>And post all logs with -v audio,playback,libav --loglevel=debug<span></span></div>