<div dir="ltr"><div dir="ltr"><br></div><br><div class="gmail_quote"><div dir="ltr" class="gmail_attr">On Fri, Jun 24, 2022 at 11:30 PM Stephen Worthington <<a href="mailto:stephen_agent@jsw.gen.nz">stephen_agent@jsw.gen.nz</a>> wrote:<br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex">On Fri, 24 Jun 2022 16:00:53 -0400, you wrote:<br>
<br>
>I've been getting this error for six days now:<br>
><br>
>$ mythfilldatabase<br>
>2022-06-24 15:56:34.571502 C  mythfilldatabase version: fixes/31<br>
>[v31.0+fixes.202203040618.7e4ce1ba98~ubuntu20.04.1] <a href="http://www.mythtv.org" rel="noreferrer" target="_blank">www.mythtv.org</a><br>
>2022-06-24 15:56:34.571518 C  Qt version: compile: 5.12.8, runtime: 5.12.8<br>
>2022-06-24 15:56:34.571543 I  Ubuntu 20.04.4 LTS (x86_64)<br>
>2022-06-24 15:56:34.571549 N  Enabled verbose msgs:  general<br>
>2022-06-24 15:56:34.571559 N  Setting Log Level to LOG_INFO<br>
>2022-06-24 15:56:34.582206 I  Added logging to the console<br>
>2022-06-24 15:56:34.583462 I  Setup Interrupt handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583488 I  Setup Terminated handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583516 I  Setup Segmentation fault handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583536 I  Setup Aborted handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583561 I  Setup Bus error handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583581 I  Setup Floating point exception handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583635 I  Setup Illegal instruction handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583662 I  Setup Real-time signal 0 handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583688 I  Setup Hangup handler<br>
>2022-06-24 15:56:34.583962 N  Using runtime prefix = /usr<br>
>2022-06-24 15:56:34.583973 N  Using configuration directory =<br>
>/home/mythtv/.mythtv<br>
>2022-06-24 15:56:34.584060 I  Assumed character encoding: en_CA.UTF-8<br>
>2022-06-24 15:56:34.584800 I  Empty LocalHostName. This is typical.<br>
>2022-06-24 15:56:34.584816 I  Using a profile name of: 'trieli' (Usually<br>
>the same as this host's name.)<br>
>2022-06-24 15:56:34.584954 I  Start up testing connections. DB localhost,<br>
>BE , attempt 0, status dbAwake, Delay: 2000<br>
>2022-06-24 15:56:35.612966 N  Setting QT default locale to en_CA<br>
>2022-06-24 15:56:35.612980 I  Current locale en_CA<br>
>2022-06-24 15:56:35.613042 N  Reading locale defaults from<br>
>/usr/share/mythtv//locales/en_ca.xml<br>
>2022-06-24 15:56:35.642458 I  PowerDBus: Added UPower.Device<br>
>'/org/freedesktop/UPower/devices/keyboard_hidpp_battery_0'<br>
>2022-06-24 15:56:35.642844 I  Power: On AC power<br>
>2022-06-24 15:56:35.644317 I  PowerDBus: Added UPower.Device<br>
>'/org/freedesktop/UPower/devices/mouse_hidpp_battery_1'<br>
>2022-06-24 15:56:35.675534 I  Power: Supported actions:<br>
>Suspend,Restart,Shutdown<br>
>2022-06-24 15:56:35.677275 I  Loading en_ca translation for module<br>
>mythfrontend<br>
>2022-06-24 15:56:35.679637 I  Current MythTV Schema Version (DBSchemaVer):<br>
>1361<br>
>2022-06-24 15:56:35.683963 I  MythCoreContext::ConnectCommandSocket():<br>
>Connecting to backend server: <a href="http://127.0.0.1:6543" rel="noreferrer" target="_blank">127.0.0.1:6543</a> (try 1 of 1)<br>
>2022-06-24 15:56:35.686115 I  MythCoreContext::CheckProtoVersion(): Using<br>
>protocol version 91 BuzzOff<br>
>2022-06-24 15:56:35.686606 I  Opening blocking connection to master backend<br>
>2022-06-24 15:56:35.856128 I  Updating source #1 (antenna) with grabber<br>
>tv_grab_zz_sdjson_sqlite<br>
>2022-06-24 15:56:35.856873 I  Found 37 channels for source 1 which use<br>
>grabber<br>
>2022-06-24 15:56:35.857695 I  Starting process manager<br>
>2022-06-24 15:56:35.857795 I  Starting process signal handler<br>
>2022-06-24 15:56:35.859742 I  Starting IO manager (write)<br>
>2022-06-24 15:56:35.860556 I  Starting IO manager (read)<br>
>2022-06-24 15:56:36.609745 I  Grabber has capabilities: baseline<br>
>manualconfig preferredmethod lineups apiconfig<br>
>2022-06-24 15:56:37.361367 I  Grabber prefers method: allatonce<br>
>2022-06-24 15:56:37.362733 I  XMLTV config file is:<br>
>/home/mythtv/.mythtv/antenna.xmltv<br>
>2022-06-24 15:56:38.465871 E  XMLTV grabber returned error code 1<br>
>2022-06-24 15:56:38.865446 E  Malformed XML file, missing </tv> element, at<br>
>line 1, Premature end of document.<br>
>2022-06-24 15:56:39.027738 E  Failed to fetch some program info<br>
>2022-06-24 15:56:39.027820 I  Adjusting program database end times.<br>
>2022-06-24 15:56:39.028305 I      0 replacements made<br>
>2022-06-24 15:56:39.028316 I  Marking generic episodes.<br>
>2022-06-24 15:56:39.271908 I      Found 0<br>
>2022-06-24 15:56:39.271926 I  Extending non-unique programids with multiple<br>
>parts.<br>
>2022-06-24 15:56:39.469080 I      Found 0<br>
>2022-06-24 15:56:39.469096 I  Fixing missing original airdates.<br>
>2022-06-24 15:56:39.935872 I      Found 0 with programids<br>
>2022-06-24 15:56:39.936681 I      Found 0 without programids<br>
>2022-06-24 15:56:39.936690 I  Marking repeats.<br>
>2022-06-24 15:56:39.958489 I      Found 0<br>
>2022-06-24 15:56:39.958503 I  Unmarking new episode rebroadcast repeats.<br>
>2022-06-24 15:56:40.162063 I      Found 0<br>
>2022-06-24 15:56:40.773297 I  Marking episode first showings.<br>
>2022-06-24 15:56:41.662989 I      Found 20534<br>
>2022-06-24 15:56:41.663007 I  Marking episode last showings.<br>
>2022-06-24 15:56:42.560910 I      Found 20506<br>
>2022-06-24 15:56:42.567623 I<br>
>===============================================================<br>
>| Attempting to contact the master backend for rescheduling.  |<br>
>| If the master is not running, rescheduling will happen when |<br>
>| the master backend is restarted.                            |<br>
>===============================================================<br>
>2022-06-24 15:56:42.569251 N  mythfilldatabase run complete.<br>
>2022-06-24 15:56:42.569441 I  PowerDBus: Closing interfaces<br>
>2022-06-24 15:56:42.575445 I  Waiting for threads to exit.<br>
>2022-06-24 15:56:42.578162 I  Exiting<br>
>Is schedules direct fixing something, or is this on me?<br>
><br>
>TIA  Daryl<br>
<br>
That "missing </tv> element" error normally means that there is no<br>
data being downloaded and the .xml file is either completely empty or<br>
just contains a few header lines.<br>
_______________________________________________<br></blockquote><div>OK, why did it work last week, but not this week? </div><div>Is there anything I can do to get it back to functionality? </div></div></div>