<div dir="ltr"><div>Lately, I&#39;ve been having troubles with my mythtv boxes where some, but not all of my recordings aren&#39;t playable through mythfrontend. If a given recording has the issue, it happens every time, and on every mythfrontend in my house. When I try to watch one of the affected recordings, I get about a 10 second pause with the &#39;Please Wait&#39; message, and then the &#39;End of Recording&quot; dialog box comes up against a blank screen. I have both an HD-PVR and an HD-Homerun, and so far I have only seen the problem on recordings done with the HD-PVR (But only a fraction of the recordings done with that device) The video files themselves play just fine with VLC on my Windows box, which is how I&#39;ve been watching these programs so far, to work around the issue. I&#39;m using the most recent 0.27 rpms from rpmfusion, and with -v playback enabled, this is what I see when the issue occurs. First, I&#39;ll get the &#39;Taking too long to be allowed to read&#39; message spammed for 10 seconds, then the 10 second timeout message, and then when the &#39;End of Recording&#39; dialog pops up, it spams the &#39;decoding error&#39; message until I respond to the dialog. Anybody have any idea what might be going on?<br>
<br><br>2014-03-06 10:09:48.210538 W [25821/25903] Decoder ringbuffer.cpp:1035 (WaitForReadsAllowed) - RingBuf(/mnt/myth1/store/2761_20140305025800.mpg): Taking too long to be allowed to read..<br>2014-03-06 10:09:48.210545 E [25821/25903] Decoder ringbuffer.cpp:1040 (WaitForReadsAllowed) - RingBuf(/mnt/myth1/store/2761_20140305025800.mpg): Took more than 10 seconds to be allowed to read, aborting.<br>
2014-03-06 10:09:48.210596 E [25821/25903] Decoder avformatdecoder.cpp:4676 (GetFrame) - decoding error<br>                        eno: Unknown error 541478725 (541478725)<br></div></div>