<div class="gmail_quote">On Thu, Jul 22, 2010 at 9:14 PM, Larry K <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:lunchtimelarry@gmail.com">lunchtimelarry@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
<div class="gmail_quote"><div><div></div><div class="h5">On Wed, Jul 21, 2010 at 8:42 PM, JWA <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:jwa@macbidouille.com" target="_blank">jwa@macbidouille.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div>On Wed, Jul 21, 2010 at 17:07, Yeechang Lee &lt;<a href="mailto:ylee@pobox.com" target="_blank">ylee@pobox.com</a>&gt; wrote:<br>
&gt; John P Poet &lt;<a href="mailto:jppoet@gmail.com" target="_blank">jppoet@gmail.com</a>&gt; says:<br>
&gt;&gt; y best guess based on this info, is that the HD-PVR is trying to<br>
&gt;&gt; record the audio from the RCA jacks instead of the S/PDIF.  I wonder<br>
&gt;&gt; if the new firmware requires some sort of protocol change in setting<br>
&gt;&gt; up the capture inputs.<br>
&gt;<br>
&gt; John, as a HD-PVR user I&#39;ve not seen a single S/PDIF-recording failure<br>
&gt; in almost two weeks and many dozens of recordings using the 1.5.7.0<br>
&gt; firmware (just as I didn&#39;t before then), except, occasionally, when<br>
&gt; using Live TV. However, I have always used your #6719 and #6611<br>
&gt; patches with said firmware. The new firmware may be more<br>
&gt; timing-sensitive when tuning, or JWA may simply have been unlucky in<br>
&gt; this regard post-firmware upgrade.<br>
&gt;<br>
&gt; JWA, assuming you are not in a position to compile said patches into<br>
&gt; your Ubuntu packages, try inserting a brief pause at the end of your<br>
&gt; channel-changing script with &#39;sleep 1&#39; or &#39;sleep 1.5&#39;.<br>
<br>
</div>Right now I am just using /bin/true, as I was having problems with the<br>
hdpvr locking up while using lirc for blasting (and I have no firewire<br>
port).  But I will try creating a script to test it out.<br>
<div><div></div><div>_______________________________________________<br></div></div></blockquote><div><br></div></div></div><div>Guys,</div><div><br></div><div>I am seeing pretty much the identical problem.  I have a DCX3200, and my HD-PVR goes unstable if I change channels with the IR blaster.  It records the first show, and then, after that, all recording fail.  If I turn off channel changes (which I&#39;ve been doing by removing module lirc_zilog, not by removing the channel change script from the setup menu), it records without incident.  Too bad the STB is delivering the wrong content :(</div>

<div><br></div><div>Anyway, I don&#39;t have a firewire card yet (got one in the mail), but I was hopeful this problem might be strictly related to the IR channel changer.  Now, I&#39;m not so sure.  Could this be a problem with this particular STB?  Maybe I&#39;ll swap this DCX3200 out for the older more clunky Motorola (6xxx, I think).</div>

</div><br>
</blockquote></div><br><div>Oh.  I have Comcast and just picked up the DCX3200 and the HD-PVR about 2 weeks ago.   So, I&#39;ve yet to see the HD-PVR actually work as advertised :(</div><div><br></div><div>Linux version:</div>
<div><br></div><div>2.6.32.16-141.fc12.i686 #1 SMP Wed Jul 7 04:47:25 UTC 2010 i686 athlon i386 GNU/Linux</div><div><br></div><div>Myth:</div><div><br></div><div>mythtv-0.23-235.fc12.i686</div><div><br></div><div>PVR info:</div>
<div><br></div><div>localhost kernel: hdpvr 1-2:1.0: untested firmware version 0x15, the driver might not work</div><div><br></div><div><br></div>