I'm running MythTV SVN revision 12674.  I have two tuners in my backend system; a PVR-150 for analog cable and a pcHDTV HD-3000 for QAM 256 digital and HD stations.  The way I configured my channel lineups I have different channel names, channel numbers, and callsigns for corresponding analog and digital channels.  This allows me to have more control over which tuner card and what type of recording I want to make.  I recently added a HDHomeRun network tuner to my setup.  Because my cable company doesn't transmit channel information all the HDHR channels that were added to my lineup show up as "Unknown XX#Y" (where XX is the QAM channel and Y is some sub-channel number).  So, I need to do some manual configuration on the "unknown" channels.  The channel lineup that I get on the HDHR should pretty much match up to the channels I can get on the HD-3000.  The idea that I had to do this manual configuration was to go to the FrontEnd; use LiveTV to tune an "unknown" channel; find the corresponding channel on the HD-3000; bring up the Frontend channel editor ("e"); record the information; go back to the HDHR "unknown" channel; bring up the channel editor; and put in the information that I had written down.  However, what I am finding is that when I bring up the channel editor on an HD-3000 channel it is actually displaying the information from the corresponding analog channel of the PVR-150
<br><br>Here&#39;s an example: My local ABC affiliate is on channel 5, and their callsign is WCVB.&nbsp; For the analog PVR-150 channel I have the channel name set to WCVB, the channel number set to 5, and the callsign set to WCVB.&nbsp; For the corresponding digital channel on the HD-3000 I have the channel name set to ABC5-D, the channel number set to 505, and the callsign set to WCVB-D.&nbsp; However, when I use the FrontEnd channel editor on the HD-3000 channel it brings up WCVB, 5, and WCVB respectively for the three fields.
<br><br>Have I found a bug, or do I just not understand something about how the FrontEnd channel editor works?&nbsp; Note, that when I go to the Channel Editor in mythtv-setup everything shows up correctly.<br><br><br>