<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 TRANSITIONAL//EN">
<HTML>
<HEAD>
  <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; CHARSET=UTF-8">
  <META NAME="GENERATOR" CONTENT="GtkHTML/3.8.1">
</HEAD>
<BODY>
On Mon, 2005-12-19 at 09:38 -0500, Jesse Guardiani wrote:<BR>
<BR>
<BLOCKQUOTE TYPE=CITE>
<PRE>
<FONT COLOR="#000000">&gt; Doug,</FONT>
<FONT COLOR="#000000">&gt;     Thanks for pointing out that I am an idiot ;) I had been assuming </FONT>
<FONT COLOR="#000000">&gt; that the reason that Myth wasn't using opengl-vsync, even though I had </FONT>
<FONT COLOR="#000000">&gt; compiled in the support,  was because of the Sync to Vblank settings </FONT>
<FONT COLOR="#000000">&gt; in nvidia-settings. Your prompting made me take another look, and </FONT>
<FONT COLOR="#000000">&gt; realize that the version of 0.18.1 that I have is missing the defines </FONT>
<FONT COLOR="#000000">&gt; to enable OpenGL VBlank syning. Compiling now... and crossing my </FONT>
<FONT COLOR="#000000">&gt; fingers :)</FONT>

<FONT COLOR="#000000">Is that a configure option? Wondering if it's on by default in Gentoo's</FONT>
<FONT COLOR="#000000">0.18.1 when compiled with nVidia support.</FONT>

</PRE>
</BLOCKQUOTE>
<BR>
It is a configure option, but the problem actually lies in libs/libmythtv/libmythtv.pro. You may need to make this:<BR>
<BR>
using_opengl_vsync {<BR>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; CONFIG += opengl<BR>
}<BR>
<BR>
Look like this:<BR>
<BR>
using_opengl_vsync {<BR>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; CONFIG += opengl<BR>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; DEFINES += USING_OPENGL_VSYNC<BR>
}<BR>
<BR>
<BR>
The issue has been addressed in the development version.<BR>
<BR>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; --Matt<BR>
<BR>
</BODY>
</HTML>