<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
  <title></title>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
<br>
<br>
Jarod Wilson wrote:
<blockquote cite="mid200410071733.44994.jcw@wilsonet.com" type="cite">
  <pre wrap="">On Thursday 07 October 2004 14:08, Brad Fuller wrote:
  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">Is there something special to load modules (like mythweather, mythnew)?

I yum installed both of these above but they don't show up in the Setup
window.

I built mythtv from the latest tarball (didn't yum install it) but, I
wouldn't know why that would matter.
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap=""><!---->
It does matter, because rpm-based and source-based installs put and expect 
files in different locations.

  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">In fact, if I "yum update mythtv" I receive the msg that it is the
latest version.
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap=""><!---->
So you have both source-based and rpm-based versions installed. Not so good 
unless you really know what you're doing...
  </pre>
</blockquote>
Ok, put me in the bin of "not knowing what I'm doing"<br>
But, I kinda figured that out. So, I deleted all references to mythtv
that I built (except my directory is still there)<br>
and tried to yum mythtv at ATrpms.&nbsp; But, I can't get that to work.<br>
So, I sent out another yelp for help just a minute ago (gosh, you guys
are great. If there is anything I can do for you guys from my
expertise, let me know!)<br>
<br>
Please see my recent post (don't want to repeat it here and change the
thread.<br>
</body>
</html>