[mythtv-users] show pops up End of Recording but plays through Mythweb

Ian Evans dheianevans at gmail.com
Sun Nov 4 00:19:37 UTC 2012

On Sat, Nov 3, 2012 at 7:53 PM, HP-mini <blm-ubunet at slingshot.co.nz> wrote:
> On Sat, 2012-11-03 at 19:37 -0400, Ian Evans wrote:
>> Wanted to watch a show that's been transcoded to mp4, a user job we
>> use frequently.
>> However, when we go to play this particular episode with Watch
>> Recordings, it plays about a second and then kicks up the End of
>> Recording, Delete It Save It screen, so we can't play the episode.
>> It's a 1.2 gig file.
>> Out of curiosity, I went mythweb and was able to get the episode
>> playing with the flowplayer.
>> Why would it play in Mythweb and not the internal player? Again, this
>> transcode job has been used successfully hundreds of time since 2011.
>> When I go to play the episode with the internal player, this is what pops up:
>> Nov  3 19:34:44 buster mythlogserver: mythfrontend[23641]: I
>> CoreContext tv_play.cpp:403 (StartTV) TV: Entering main playback loop.
>> Nov  3 19:34:44 buster mythlogserver: mythfrontend[23641]: I
>> CoreContext mythrender_vdpau.cpp:588 (CheckOutputSurfaces) VDPAU:
>> Added 2 output surfaces (total 4, max 4) and then the End of Recording
>> message pops up.
> Does your user job rebuild the seektable?

yes, it does. unfortunately, looking at the logs, both the original
recording and the transcoded version errored out with
mythcommflag[27412]: E Decoder avformatdecoder.cpp:4297
(ProcessAudioPacket) AFD: Unknown audio decoding error

More information about the mythtv-users mailing list