[mythtv-users] Post upgrade 0.24 to 0.25 PVR-150/250/350 fail to record at some point

Larry Finger Larry.Finger at lwfinger.net
Mon May 28 19:40:37 UTC 2012

On 05/28/2012 02:18 PM, Kenan Ezal wrote:
> You could be right. But my problems started immediately after upgrading to 0.25 (from 0.24). I am planning on down-grading to 0.24 this week to see if everything works again. If not, then you will be right. If it does work, then its 0.25. (Luckily I saved my database from before the 0.25 upgrade!!).
> BTW, I'm not the only one with this problem:
> http://code.mythtv.org/trac/ticket/10732#
> I was about to report a bug myself when I found the ticket. I'm now collecting some debug information that I will also post to the ticket.
> I also wonder if this is related to the LiveTV problem with PVRs... apparently there is a fix for it now so I will try it out when its available.
> If it is a "capture card hardware/drivers/configuration and/or OS-/kernel-level issue" then it affects PVR-150&  -250&  -350, and both 32-bit and 64-bit versions of Fedora 16. My slave backend is my original mythtv box and is a 32-bit system. Whatever it is, it makes MythTV unreliable for my setup, which is admittedly relatively old (all analog), but I refuse to pay more monthly fees for the digital one. I know its inevitible, but I can delay as long as possible ;-)

Whatever the problem, I doubt that it is a driver problem. I am still running 
MythTV 0.21, but my kernel and drivers are 3.4-rc1. My PVR500 shows no problems.


More information about the mythtv-users mailing list