[mythtv-users] Mythbackend Seg fault

Robert Dege livemotion at gmail.com
Mon Feb 13 19:18:25 UTC 2012

The Local Backend IP, and Master Backend IP are both set to 1.200, which is
the static IP of the box itself.  I was originally going to leave the Local
Backend IP set to, but then I read that this could cause issues
with other frontends (http://www.mythtv.org/docs/mythtv-HOWTO.html#toc9.1).

... unless I misunderstood this?  -> "*NOTE*: If you modify the
address and use a "real" IP address, you must use real IP addresses in both
fields, otherwise your frontend machines will generate "Unexpected response

Would this cause it to identify the backend as a slave?


On Mon, Feb 13, 2012 at 1:26 PM, Raymond Wagner <raymond at wagnerrp.com>wrote:

> On 2/13/2012 12:23, Robert Dege wrote:
> > 2012-02-13 12:13:59.860 MythSocket(9e1c358:20): write -> 20 632
> > ANN SlaveBackend ubermyth ....
> >
> > The system is a standalone back/frontend system with no additional
> > slave backends.
> Sure looks like a slave backend to me.  If this is supposed to be the
> master backend, you configured your IP addresses wrong.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20120213/15cc63f9/attachment.html 

More information about the mythtv-users mailing list