[mythtv-users] Debian Testing + WinTV HVR-2250 Woes

Michael Papet mpapet at yahoo.com
Thu Jul 21 05:29:57 UTC 2011

Hello again,

I'm having trouble getting a new master backend built with an HVR-2250.  I may have complicated matters by moving the master backend database from another machine, then running the included script used to move the master backend.  I deleted all cards before setting up the new hvr-2250.

The SD tuning seems broken. The channel scan finds nothing.
[32478.542428] tda18271c2_rf_tracking_filters_correction: [4-0060|M] error -22 on line 277
[32478.544961] tda18271_calc_ir_measure: [4-0060|M] error -34 on line 648
[32478.544965] tda18271_calc_bp_filter: [4-0060|M] error -34 on line 580
[32478.544969] tda18271_calc_rf_band: [4-0060|M] error -34 on line 614
[32478.544973] tda18271_calc_gain_taper: [4-0060|M] error -34 on line 631

The HD tuning doesn't work either.  I get a green screen during play.  However, channels were found and are listed in the channel editor.

In the event that newer drivers from linuxtv might help, everything compiles error-free.  However, no modules load in Debian Testing 2.6.39-pae.

 1942.875847] videodev: disagrees about version of symbol media_device_register_entity
[ 1942.875850] videodev: Unknown symbol media_device_register_entity (err -22)
[ 1942.876598] videodev: disagrees about version of symbol media_entity_get
[ 1942.876601] videodev: Unknown symbol media_entity_get (err -22)
[ 1942.876760] videodev: disagrees about version of symbol media_device_unregister_entity

What -v options are the best for sorting out my playback problems?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20110720/4f40e266/attachment.html 

More information about the mythtv-users mailing list