[mythtv-users] RESOLVED Re: restore initial audio settings

Nicola Bortolotti bortolotti.nicola at gmail.com
Wed May 19 10:31:41 UTC 2010

I've wrote "Alsa:default" instead "ALSA:default" and since it is case
sensitive, it didn't work..

The strange thing is that the defualt voices that filled the combo box at
issue, doesn't contain that entry, and I was costrain to wrote it by hand..
(there isn't a precomipled voice!!)

But, the important is that now it works!!

Thank you all,


2010/5/19 Jean-Yves Avenard <jyavenard at gmail.com>

> On 18 May 2010 23:53, Nicola Bortolotti <bortolotti.nicola at gmail.com>
> wrote:
> > Ok, I try to select some voices from combo, but it seems that none
> works..
> > I use Ubuntu 10.4 and mythtv 0.23.
> >
> > How command can I run to understand what subsytem is used to play sounds?
> > (alsa, oss, pulse...)
> > Should i compile the property in the combo by hand? (I remember that in
> > previous version I had to wrote something similar to "ALSA:default"...)
> >
> this mostly depends on why unix distribution you have installed.
> If ALSA:default worked for you, then your answer is pretty obvious
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20100519/173fd4bc/attachment.htm>

More information about the mythtv-users mailing list