[mythtv-users] h264 error

belcampo belcampo at zonnet.nl
Thu Jul 15 18:00:02 UTC 2010


Kevin Plew wrote:
> 2010-07-15 12:41:23.490 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:23.490 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:23.490 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:23.808 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:23.808 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:23.808 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.039 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.039 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.039 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.252 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.252 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.252 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.370 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.371 AFD Error: Unknown decoding error
> 2010-07-15 12:41:24.371 AFD Error: Unknown decoding error
>                                                            99%/3
> 
> Finished commercial break flagging at Thu Jul 15 12:58:27 2010
If playing the file is without issue, although with commercials which is 
an issue by itself ;-), and mythcommflg gives this, I assume this is a 
mythcommflag bug.
> 
> 
> 
> The decoding error continues on for 20 some minutes before the job
> finishes. This is on a 30 minute show.
> 
> k
> 
> On Thu, Jul 15, 2010 at 11:59 AM, belcampo <belcampo at zonnet.nl> wrote:
>> Kevin Plew wrote:
>>> The picture is very good- just no commercial flagging. My log is full
>>> of these warnings-
>> Try running commflagging from the command-line and see what comes out, if it
>> halts and when it halts what the cause is.
>>> k
>>>
>>> On Thu, Jul 15, 2010 at 9:22 AM, belcampo <belcampo at zonnet.nl> wrote:
>>>> Kevin Plew wrote:
>>>>> Folks- I seeing the following error in my myth backend log
>>>> How is your picture. Probably just 'warnings'
>>>>> 2010-07-15 08:26:19.058 AFD Error: Unknown decoding error
>>>>> 2010-07-15 08:26:19.066 [h264 @ 0x2a7d960]B picture before any
>>>>> references, skipping
>>>>> 2010-07-15 08:26:19.075 [h264 @ 0x2a7d960]decode_slice_header error
>>>>> 2010-07-15 08:26:19.083 [h264 @ 0x2a7d960]no frame!
>>>>>
>>>>> My job queue is also unfinished commercial flagging jobs.
>>>>>
>>>>> My setup is as follows
>>>>> Mythbuntu running 0.23.0+fixes24158-0ubuntu2
>>>>> Kernel- Linux myth 2.6.32-21-generic #32-Ubuntu SMP Fri Apr 16
>>>>> 08:10:02 UTC 2010 i686 GNU/Linux
>>>>> HD-PVR with 0x12 firmware connected to Dish vip211k STBs
>>>>>
>>>>> Any ideas how I can fix this?
>>>>>
>>>>> Thanks
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Kevin Plew
>>>>> kevincplew at gmail.com
>>>>> _______________________________________________
>>>>> mythtv-users mailing list
>>>>> mythtv-users at mythtv.org
>>>>> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>>>> _______________________________________________
>>>> mythtv-users mailing list
>>>> mythtv-users at mythtv.org
>>>> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>>>>
>>>
>>>
>> _______________________________________________
>> mythtv-users mailing list
>> mythtv-users at mythtv.org
>> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>>
> 
> 
> 



More information about the mythtv-users mailing list