[mythtv-users] World of pain migrating to "Storage Groups"

Kingsley Turner krt at krt.com.au
Tue Jul 13 00:38:58 UTC 2010


On 13/07/10 08:46, Kingsley Turner wrote:
> On 12/07/10 11:52, Kevin Kuphal wrote:
>> There's a good explanation of Storage Groups in MythVideo in the wiki
>>
>> http://www.mythtv.org/wiki/Mythvideo#Storage_Groups
>>
>> The simple answer is, blank out the path in the frontend 
>> configuration and MythVideo will only use the Storage Group folder 
>> defined on the backend (and thus simplifying the frontend 
>> configuration in the long run)
>>
>
> Ok, I did this ... and now I can see everything correctly in MythWeb, 
> and in in the Myth Front end ... but I can't play anything in the 
> front end!  It lists fine, finding the files and directories, etc.  
> But pressing [Play] just flashes black and comes back to the same 
> screen (like when you have a broken video file).  Nothing is written 
> to the
> mythfrontend.log ???
>
> it's a bit confusing.  I do have mplayer configured as an external 
> player, and before making the change you suggested, static video 
> played fine.
>

Ah ... I needed to RTFM - "External Players DO NOT WORK with Storage 
Groups."

So this is fixed, mostly.

Half my videos are still not showing up in MythWeb, I checked the 
permissions, they seem identical to ones that do...  Shrug.   I'll do 
some more debugging after work.

thanks,
-kt

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20100713/b694c29d/attachment.htm>


More information about the mythtv-users mailing list