[mythtv-users] Incorrect programme duration in recordedseek for new recordings.

Chris Rouch chris.rouch at gmail.com
Thu Jan 28 08:41:54 UTC 2010

On Thu, Jan 28, 2010 at 12:22 AM, J-e-f-f-A MythTV <jeffa.myth at gmail.com> wrote:
> On Wed, Jan 27, 2010 at 6:01 PM, Ian Macdonald <ian at caliban.org> wrote:
>> On Wed 27 Jan 2010 at 17:15:32 +0100, Chris Rouch wrote:
>> > This is only on programs recorded since i upgraded to 0.22. I'm also
>> > recording analog tv on pvr-150s.
>> >
>> > I'd be interested in any permanent fix.
>> Perhaps the problem only happens to people with old analogue Hauppauge
>> cards, and there are fewer and fewer of us. There probably aren't many
>> of us on 0.22-fixes yet, either.
> Nah, there's pleanty of us "Analog Hauppauge" users still out here.
> I've been running 0.22-fixes since about a week after it's release, and have
> not experienced this issue.  One difference though is that I'm in the US and
> recording NTSC, not PAL.
> I use 3 Dish Network Satellite STBs feeding S-Video and Analog audio into
> PVR-500 and PVR-250 tuners for SD, and for HD I have a HDHomeRun with a
> rooftop antenna (ATSC).  Neither my SD or HD recordings have this issue.

Do you have any channels set commercial free though? I suspect most
American users (and thus most users) have all channels set to flag
commercials. It's probably only those of us who live within reach of
the BBC (or other national public broadcasters) who don't flag
commecials on everything.



More information about the mythtv-users mailing list