[mythtv-users] 720p HD content from WPVI in Philly periodic a/v sync issues

Taylor Ralph taylor.ralph at gmail.com
Mon Feb 15 21:10:15 UTC 2010

On Fri, Feb 12, 2010 at 1:38 AM, scram69 <scram69 at gmail.com> wrote:
> On Sun, Jan 10, 2010 at 3:21 PM, John Lundell <jdlundell at gmail.com> wrote:
>> On Wed, Dec 16, 2009 at 9:11 AM, Taylor Ralph <tralph11 at yahoo.com> wrote:
>>> --- On Wed, 12/16/09, Tom Lichti <redpepperracing at gmail.com> wrote:
>>> >
>>> > I just saw your ticket, does the patch apply to 0.22 trunk
>>> > or fixes?
>>> >
>>> Good question. Actually the code that is modified hasn't changed in trunk.
>>> So it will apply perfectly to 0.22-fixes and will also apply cleanly to
>>> trunk with offsets.
>>> Appreciate any feedback.
>>> --
>>> Taylor
>> Hi Taylor,
>> I applied the patch from 7759 to my frontend and it works great!  Since late
>> December I have been having huge sync issues with playback of KGO my local
>> ABC affiliate which I receive over the air.   I am surprised more people in
>> the San Francisco bay area have not complained but maybe they all use cable
>> or do not record ABC...
>> Anyway, this patch changes playback from unwatchable to nearly perfect.
>> Audio sync appears to sometimes gets off by a frame or two but this is much
>> better than the nearly 1 second loss of sync I was getting before.
>> Thanks for the fix!
>> John
> So I began having the exact same A/V synch problem with KGO, but it
> only appeared about a week ago - I am recording it off Comcast cable.
> At first I figured it was all 720p content, but after closer
> inspection, it appears only to affect ABC shows recorded from KGO-DT.
> My question is how can I apply the fix?  Do I have to wait for .23 to
> be released?  My frontend is a mac, and I have never been able to get
> osxpackager.pl to successfully complete, so I just download the
> precompiled binaries...  is there any hope of this being fixed in
> .22-fixes?

It's committed to 0.22-fixes now.


More information about the mythtv-users mailing list