[mythtv-users] Problems with fast forwarding through live TV

Duncan McDonald duncan.john.mcdonald at gmail.com
Wed Dec 22 22:39:45 UTC 2010

On 20 Dec 2010, at 13:37, Nasa <nasa01 at comcast.net> wrote:

> ----- "Duncan McDonald" <duncan.john.mcdonald at gmail.com> wrote:
>> Hi folks,
>> Ever since upgrading to 0.24 I seem to have a problem with skipping
>> through TV - if I skip through a show that has not ended (i.e. within
>> its timeslot) it works fine, if I try and skip through a show that has
>> been left recording and a subsequent show has come on (i.e. pause it
>> and leave it recording over multiple different shows) then try and
>> fast forward something odd happens, it seems to skip to the beginning
>> of the show I was originally watching and then if I try and fast
>> forward it will only fast forward a second or so (no matter what the
>> duration of the timeskip).
>> I'm using version 5aa7665 and this has been happening to me for quite
>> a few revisions (ever since I upgraded to 0.24, this feature worked
>> perfectly in 0.23). What details can I provide to help diagnose this?
>> I can reproduce this at any time so if I need to enable log categories
>> please fire them at me! I've upgraded my frontend install to 'c81a3d7'
>> but not started using it yet.
>> I've been having a slightly more random problem with the EPG as well
>> in that when I load it sometimes I get the progress indicator ('Please
>> wait...') the EPG will load up correctly with the preview image at the
>> top right hand corner but the progress indicator won't go away (and I
>> have to restart the process), this is happening with the Mythbuntu
>> theme (if that helps!), this happens fairly infrequently and is
>> difficult to reproduce so I'm not too bothered about it. :-)
>> Thank you!
> Just a note,
> This problem has been identified a couple of times...
> http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users/462250?#462250
> http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users/456600?#456600
> to point out a few.  So you're not alone on this one.
> Nasa

Ah, oops. I didn't mean to duplicate threads - are there any solutions
you've found or ways to diagnose it? (log cats, etc)

More information about the mythtv-users mailing list