[mythtv-users] Unable to add metadata on two dvd

Clifford Snow clifford at snowandsnow.us
Sun Dec 5 06:45:57 UTC 2010

On Sat, Dec 4, 2010 at 8:11 PM, Ryan Patterson <ryan.goat at gmail.com> wrote:

> On Sat, Dec 4, 2010 at 10:34 PM, Clifford Snow <clifford at snowandsnow.us>
> wrote:
> > I just finished adding my DVDs to mythvideo.  Everything worked great
> except
> > for two videos.  When I attempt to add them, using the screen "I" menu,
> > nothing changes.  When I query the mysql database, there is no data
> added.
> >  I am using themoviedb.org id number, 11821, for a valid movie with all
> the
> > goodies, i.e. fanart, coverart, etc.  When I query the database for the
> > inetref number, it comes back empty.
> > Yes this is version .23+fixes.  I haven't gotten around to updating to
> .24.
> >  (I'm afraid of breaking it!)
> > Any suggestions?
> Works for me.
> I ran the grabber script on the command line for themoviedb.org id
> number 11821 and I got results for "Doc Hollywood".  Then I tried
> entering that number for a fake video in mythvideo and myth imported
> the data and downloaded the art no problem.
Mine is now updated.  Jamu must have did it's job after I changed the title
from DOCHOLLYWOOD4X3 to Doc Hollywood.  But it never downloaded the data as
everyone else did after entering the correct themoviedb.org code.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20101204/8ff2abbf/attachment.htm>

More information about the mythtv-users mailing list