[mythtv-users] Video noise or distortion across very top edge of image

Johnny Walker johnnyjboss at gmail.com
Tue Nov 24 15:49:44 UTC 2009

On Tue, Nov 24, 2009 at 7:46 AM, Stuart Larson <halcyon at obfus.com> wrote:
>> I did get this upgraded in Vista - no problem.
>> I was not however able to find the Overscan settings in nvidia-settings.
>> I am also having trouble getting the HDMI to be working after reboot.
>> Each time I enable it and reboot, it is disabled again.
>> I also have trouble - I set my Cable box to 'my tv only supports 720
>> and 1080i - suddenly it recorded Dexter at 1080i and my frontend had
>> issues decoding it smoothly. I was using VDPAU High Quality and it
>> stuttered pretty bad. I changed to VDPAU normal and it was better but
>> on panning I noticed some aliasing.
>> Does anyone know what the nest settings are for the onboard nVidia using
>> The device shows as follows in lspci:
>> VGA compatible controller: nVidia Corporation C77 [GeForce 8300] (rev a2)
> For my GeForce 8500 GT, Advanced 2x ALMOST works on everything... except
> NBC 1080i shows for some reason.  I've had to bump down the main deint to
> Temporal 2X, and to me it looks better than Advanced 1x, which I've set
> for my backup deint.

I don't follow you - I'm using VDPAU on the playback profiles -
There's VDPAU Slim, Normal and High Quality.

Where do these Temporal 2X and Advanced 1x come in?

> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list