[mythtv-users] jamu (0.57) exits status of 1; upsets cron - any ideas?

Greg Cope gregcope at gmail.com
Sat Nov 14 10:10:58 UTC 2009


Are you RD Vaughan the author?

Assume you are.

Many thanks for jamu!  I loved the fanart in the background on my myth
theme - my daughter will love it too when here favorite characters

Two small buglets;  Woke up this morning to find lots of jamu process
hung (hourly cron runs);  There does not appear to be a connection
timeout (or if it is it is very long);

recvfrom(7, "d\26\201\200\0\1\0\2\0\2\0\2\3www\7thetvdb\3com\0\0\1\0"...,
1024, 0, {sa_family=AF_INET, sin_port=htons(53),
sin_addr=inet_addr("")}, [16]) = 140
close(7)                                = 0
connect(7, {sa_family=AF_INET, sin_port=htons(80),
sin_addr=inet_addr("")}, 16

So when www.thetvdb.com is on a go slow, our the client network has
connection/speed issues it appears to hang.

Aother issuette is that if you plan for this to be run as a cron job
it might benefit form a pid file and code to check if it is already
running and bomb out if so?

Anyway thanks for the exit code fixes!  Trying them now, but found the above.


2009/11/13 Doug Vaughan <r.d.vaughan at rogers.com>:
> Today (Nov 13th) and patch was committed to both fixes and trunk to have
> jamu return proper return codes. Just resync.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list