[mythtv-users] No OSD in Watch TV and unable to change channels

Marc Tousignant drayson at net1plus.com
Thu Jun 25 06:06:25 UTC 2009



From: mythtv-users-bounces at mythtv.org
[mailto:mythtv-users-bounces at mythtv.org] On Behalf Of Marc Tousignant
Sent: Thursday, June 25, 2009 12:36 AM
To: 'Discussion about mythtv'
Subject: Re: [mythtv-users] XvMC Playback Segfault


2009/6/25 Marc Tousignant <drayson at net1plus.com> 

2009-06-24 23:27:24.497 VideoOutputXv: Has XVideo flags...

2009-06-24 23:27:24.497 VideoOutputXv: Here...

2009-06-24 23:27:24.497 XvMCSurfaceTypes::find(w 1920, h 1088, chroma 1, vld
0, idct 1, mpeg2, sub-width 0, sub-height 0, disp, p<= 275, 306 <=p, port,

2009-06-24 23:27:24.497 Trying XvMC port 275

2009-06-24 23:27:24.497 Found a suitable XvMC surface 0

2009-06-24 23:27:24.497 VideoOutputXv: Grabbed xv port 275

2009-06-24 23:27:24.497 VideoOutputXv: XvMC surface found with IDCT support
on port 275

2009-06-24 23:27:24.497 VideoOutputXv: XvMC Adaptor Name: 'NV17 Video


Are you up to date in trunk?

That problem should have been fixed with:-




I'm at 20732, let me update my local repo and kick off a rebuild. I'll check
back in the morning.



Ok, that fixed the playback issue, no more segfaults.

Only now when watching live tv I have no OSD once I switch to a HD channel
and I am unable to change the channels once on an HD channel.

Channel change works and OSD works when on SD channels.

OSD works when watching previously recorded HD shows.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20090625/2b897886/attachment.htm>

More information about the mythtv-users mailing list