[mythtv-users] mythbuntu stops working for no reason

Dan Hayes dhayes501 at gmail.com
Thu Dec 10 20:42:32 UTC 2009

The capture cards are 2 pcHDTV HD-5500's.  The output is just integrated vga
out on the motherboard.  The system is supposed to just be a backend, I have
a another for the front end.

I can attempt to SSH in when it locks up when I get home tonight.

Computer hardware:
processor: athlon 64 x2 3600
motherboard: gigabyte ga-m61p-s3
memory: (2) 1gb Kinston hyperx ddr2 800
(4) 500gb hard drives.

On Thu, Dec 10, 2009 at 2:19 PM, Brian Wood <beww at beww.org> wrote:

> On Thursday 10 December 2009 12:58:06 pm Dan Hayes wrote:
> > the entire machine does lock up, but sometimes i'm able to hit escape and
> > get it to go back to the menu.  other times i just pull the plug.  and
> >  after the first time it stops working, it never starts again.  not even
> >  after a reboot.
> >
> > here are the logs.
> <snip>
> Doesn't sound like you are what I would call totally locked up, sounds more
> like the F/E is locked. Can you ssh in from elsewhere on your network? You
> could see what's happening, and do a clean reboot.
> Your logs seem to indicate you may be using the "NV" driver, if you have an
> nVidia card I'd advise using their drivers, unless you have some reason to
> not do that. Not that the nv driver causes lockups, it just doesn't work
> very
> well, but it couldn't hurt to try the nVidia drivers.
> Is the machine stable when running non-Myth applications?
> What is your capture hardware?
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20091210/b1f524b5/attachment-0001.htm>

More information about the mythtv-users mailing list