[mythtv-users] mythfrontend setup drop down boxes blank

Allen Edwards allen.p.edwards at gmail.com
Sun Apr 12 18:34:53 UTC 2009

On Sun, Apr 12, 2009 at 10:43 AM, Andrew Matthews <exstatica at gmail.com>wrote:

> I have a wierd issue...
> http://www.exstatica.net/mythtv/mythfrontend-error.jpg
> I'm using the Nvidia Restricted drivers, i've tried switching between
> opengl and qt in mythfrontend, i've tried changing themes, i've tried
> changing qt themes, i've made sure the ms fonts are installed.
> I'm at a lost. Anyone have any suggestions?
> BTW i'm using the stock ubuntu packages
> Package: mythtv-frontend
> Versions:  0.21.0+fixes18722-0ubuntu1
> (/var/lib/apt/lists/us.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_intrepid_multiverse_binary-i386_Packages)
> (/var/lib/dpkg/status)
> Thanks in advanced.
> Andrew
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

If this is a fresh install, I suggest reinstalling.  I have done 3 mythbuntu
systems.  All work and the average for me is probably 3 installs per system
to get it working.  The rule of thumb is that if you make any mistake at all
in the install and think you can back up and fix it, don't.  Just start

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20090412/12ad826e/attachment.htm>

More information about the mythtv-users mailing list