[mythtv-users] libXvMCNVIDIA for HD Playback

Scott scott at web-ster.com
Fri Apr 3 23:52:53 UTC 2009

Nick Rout wrote:
> On Sat, Apr 4, 2009 at 9:41 AM, Scott <scott at web-ster.com> wrote:
>> Thanks for the reply. I did run the frontend in a terminal and it did throw
>> h264 warnings about the frame size and saying that it's throwing frames out.
> AFAIK Xvmc will not help with h264 encoded material.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

Thanks Nick, I was kind of wondering that myself. Below is some of what 
I see in my log (i'm sifting through it off and on today). There's 
usually a few lines of these errors off and on, there's definitely large 
blocks on the last error that seem to continue throughout playing the file.

[h264 @ 0x138db00]decode_slice_header error
[h264 @ 0xb9bb00]mmco: unref short failure
[h264 @ 0xb9bb00]number of reference frames exceeds max (probably 
corrupt input), discarding one

I don't believe that the issue is corrupt data because I can play the HD 
files just fine in other players (Xine and Mplayer specifically, I need 
to try VLC yet). Has anyone ran into these errors before and more 
importantly is there a fix?

Scott S.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20090403/616be7e4/attachment.htm>

More information about the mythtv-users mailing list