[mythtv-users] Can't open previously recorded programs on slave backend

Marc MERLIN marc_mtv at merlins.org
Mon Sep 22 07:43:32 UTC 2008

On Mon, Sep 22, 2008 at 12:10:26AM -0700, Marc MERLIN wrote:
> Her's another problem I've had since my master backend server transplant
> and re-IP (no hostname change).
> When I try to play a video stored on the slave backend, I get:
> ==> /var/log/mythtv/mythfrontend.log <==
> 2008-09-21 23:45:52.120 PlaybackBox::play(): Error,
> myth:// file not found
> Video is there on the slave backend:
> gargamel:~# l /var/spool/mythtv/recording.gargamel/1068_20080919220000.mpg
> -rw-r--r-- 1 mythtv mythtv 1881250856 2008-09-19 23:00
> /var/spool/mythtv/recording.gargamel/1068_20080919220000.mpg
> From running strace, it looks like my master backend and frontend never
> actually tries to connect to the slave.
> How do I debug further from there?
> This problem may actually be the same one that is preventing my master
> backend from seeing encoders on my slave backend...
> Any ideas?
I also just got this when restarting mythtv-backend:

To: root at merlins.org                                                                                        

warning  : Table is marked as crashed and last repair failed  

Any idea if that's related and what I'm supposed to do in a case like this?

"A mouse is a device used to point at the xterm you want to type in" - A.S.R.
Microsoft is to operating systems & security ....
                                      .... what McDonalds is to gourmet cooking
Home page: http://marc.merlins.org/  

More information about the mythtv-users mailing list