[mythtv-users] AppleTV + Mythbuntu

Jelle De Loecker skerit at kipdola.com
Wed Oct 1 21:30:58 UTC 2008

Brad DerManouelian schreef:
> On Oct 1, 2008, at 5:30 AM, H Z wrote:
>> I wonder if some kind soul here can help me. I've installed a 
>> co-exist mythbuntu on my atv and am very close now to having it work 
>> for not only SD content but also OTA HD mpeg2 content. The only thing 
>> is that when showing 1080 OTA HD it has the slightest of stutters 
>> every 2 seconds or so for a fraction of a second. Here's what my 
>> cpu/memory usage looks like displaying SD :
> Are you using a wireless connection? That would explain slight stutter 
> every couple of seconds. When I'm viewing 1080i content even over my 
> wired connection, it takes about 5-10 seconds for the video 
> to stabilize and play back smoothly. I'm guessing it needs to buffer 
> the video a bit. After that, it plays back just fine.
> ------------------------------------------------------------------------

I'm sorry, I do not want to hijack this thread, but: everything works!?

How's your TV Guide? Mine is WAY slow. And I'm not talking about the 
guide in live tv.
(Hm, could it have something to do with 2700 channels being in it? Even 
when only about a hundred have actual guide information?)

Anyway, I am curious about your 1080 playback. Is it using coreavc? Or 
is it BBC HD, mpeg2?

/Met vriendelijke groeten,/

*Jelle De Loecker*
Kipdola Studios - Tomberg

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20081001/495d4820/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list