[mythtv-users] Mythtv win32 package basd on svn 16789

Gary Dawes gary.dawes at gmail.com
Sun May 18 16:36:40 UTC 2008


I was running this package quite cheerfully under XP SP2. however since I
have installed Vista (please don't moan  - it's a work laptop!) It now falls
over in a very big heap whenever I try to play video. The main problem seems
to be that it complains about any filter I try to use, although I have just
pasted the result from No filter.

Also it claims that there is no audio device available. Audio on Windows is
quite happy though.

Has anyone gotten this to work on Vista, or do I carry on using mythtvplayer
for now.



C:\Program Files\mythtv>mythfrontend -v important
2008-05-18 17:10:35.491 New DB connection, total: 1
2008-05-18 17:10:35.536 Closing DB connection named 'DBManager0'
Unable to ignore SIGPIPE
2008-05-18 17:10:35.719 New DB connection, total: 2
2008-05-18 17:10:35.773 mythfrontend version: 0.21.20080304-1 www.mythtv.org
2008-05-18 17:10:35.777 Enabled verbose msgs: important
2008-05-18 17:10:37.718 Switching to square mode (MythCenter)
qgl_win.cpp; QGLWidget::init( QGLContext *context, const QGLWidget*
qgl_win.cpp:QGLWidget::setContext(QGLContext *context,const QGLContext*
text,bool deleteOldContext)
2008-05-18 17:10:38.229 MythMainWindow::attach old: none, new: progress,
2008-05-18 17:10:39.410 MythMainWindow::attach old: none, new: progress,
2008-05-18 17:10:48.939 Error. Couldn't create MythMediaDevice.
2008-05-18 17:10:56.843 MythMainWindow::attach old: none, new: video
playback wi
ndow, thread: 2200
2008-05-18 17:10:56.895 Using protocol version 40
2008-05-18 17:10:56.942 Using protocol version 40
2008-05-18 17:10:58.317 New DB connection, total: 3
2008-05-18 17:10:58.481 NVP: Disabling Audio, params(-1,2,44100)
2008-05-18 17:11:01.215 New DB connection, total: 4
2008-05-18 17:11:01.299 FilterManager: failed to load filter 'none', no such
ter exists
2008-05-18 17:11:01.301 Couldn't load deinterlace filter none
2008-05-18 17:11:01.676 Compiler did not align stack variables. Libavcodec
has b
een miscompiled
and may be very slow or crash. This is not a bug in libavcodec,
but in the compiler. You may try recompiling using gcc >= 4.2.
Do not report crashes to FFmpeg developers.
2008-05-18 17:11:03.660 No useable audio output driver found.
2008-05-18 17:11:03.662 Don't disable OSS support unless you're not running
on L
2008-05-18 17:11:03.664 NVP: Disabling Audio, reason is: Unable to create
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20080518/88e7ea03/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list