[mythtv-users] adding 2nd tuner KWorld TV Terminator

Jason Salerno jasonmsphoto at sbcglobal.net
Tue Jun 3 04:46:19 UTC 2008

yes according to the step by step at the link i provided here for mythdora.  for V4L. i tried to scan couldn't find any channels. so i am guessing its aimed wrong somehow. i checked its on video1 and everything, looks right. so in hteory it should work but its not working.

Nick Morrott <knowledgejunkie at gmail.com> wrote: 2008/6/3 Jason Salerno :
> I have followed the direction at
> http://mythtv.org/wiki/index.php/KWorld_Global_TV_Terminator for setup with
> mythdora to work as tuner 2, everything works but i only get black screen.
> so i tested  as excalty at terminal commands.
> mplayer tv://12 -tv driver=v4l2:device=/dev/video2:chanlist=us-cable:alsa:\
> adevice=hw.1,0:amode=1:audiorate=32000:forceaudio:volume=100:immediatemode=0:norm=NTSC
> it worked like charmed. so i was hoping someone could shed some kind of
> light where i should start look for.

Have you added the new card and configured it's input with a working
video source in mythtv-setup?

Nick Morrott

MythTV Official wiki:
MythTV users list archive:

"An investment in knowledge always pays the best interest." - Benjamin Franklin
mythtv-users mailing list
mythtv-users at mythtv.org

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20080602/098b70c5/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list