[mythtv-users] SilverStone ML02-MX iMon LCD + PAD

Ryan Stuart ryan at stuart.id.au
Mon Aug 25 22:54:48 UTC 2008

Hi Dave,

I'm using Mythbuntu but I am not using the is_lcd parameter. I might try


On Tue, Aug 26, 2008 at 12:23 AM, Dave Oxley <dave at daveoxley.co.uk> wrote:

> Ryan Stuart wrote:
> > Hi All,
> >
> > I am new to MythTV (but not Linux) and seeking advice on how to get
> > the iMon LCD + PAD working on the SilverStone ML02-MX. The only
> > information I could find on this was at the wiki
> > (http://mythtv.org/wiki/index.php/Imon). However, the instructions the
> > wiki points to (http://codeka.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=22
> > <http://codeka.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=22>) seems to be for the
> > LCD with the MM control.
> >
> > Does anyone have this case and have they got the remote and LCD
> > working? An suggestions about how I might be able to debug what is
> > going on (dmesg doesn't seem to display anything odd)? I followed the
> > instructions on the wiki page, compiled and installed the custom lirc
> > and LCDProc programs and made sure the lircd.conf was the conf that
> > came with lirc for the PAD but no luck - the LCD doesn't display
> > anything and the remote doesn't seem to do anything.
> Hi Stuart,
> I have this case and have the LCD and remote working. If you use Gentoo
> I have an ebuild that works. It doesn't use the latest patch yet as I've
> only just spotted that it's been updated. As to why yours isn't working,
> one of the things that I was stuck on was that you need a parameter when
> you modprobe lirc_imon: is_lcd=1.
> Cheers,
> Dave.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20080826/622cf495/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list