[mythtv-users] slow mythweb?

Kevin Kuphal kkuphal at gmail.com
Thu Apr 24 18:53:35 UTC 2008

On Thu, Apr 24, 2008 at 12:57 PM, Udo van den Heuvel <udovdh at xs4all.nl>

> Udo van den Heuvel wrote:
> > Fixes? Just gives me another problem:
> >
> > 2008-04-24 19:53:14.396 Using runtime prefix = /usr, libdir = /usr/lib
> > 2008-04-24 19:53:14.408 Cannot locate your home directory. Please set
> > the environment variable HOME or MYTHCONFDIR
> > 2008-04-24 19:53:14.409 Failed to init MythContext, exiting.
> >
> > I could (re)start the backend perfectly before this `upgrade`.
> > Any idea?
> Starting the backend directly gives me:
> 2008-04-24 19:55:44.979 The schema version of your existing database is
> newer than this version of MythTV understands. Please ensure that you
> have selected the proper database server or upgrade this and all other
> frontends and backends to the same MythTV version and revision.

You can't just downgrade the executables and not the database.  You need to
restore your database that was backed up prior to the 0.21 trunk upgrade.
You may have to re-import any recordings made since the upgrade and you can
probably find a way to export the table records to get the metadata back if
you're so inclined.  But there is no downgrade procedure other than
restoring the database.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20080424/71b597f9/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list