[mythtv-users] 6200ch will not change the channel on my DCT-6200

Tom Flair praetor.zero at gmail.com
Sat Sep 29 02:05:54 UTC 2007

Plugreport gives me:
Host Adapter 0

Node 0 GUID 0x001aadfffe4bcf7e
oMPR n_plugs=1, data_rate=2, bcast_channel=0
oPCR[0] online=1, bcast_connection=0, n_p2p_connections=1
        channel=63, data_rate=2, overhead_id=0, payload=376
iMPR n_plugs=0, data_rate=2

Node 1 GUID 0x0011d80000e7e3a4
libiec61883 error: error reading oMPR
libiec61883 error: error reading iMPR

6200ch 46 -v gives me
starting with node: 1
node 1: vendor_id = 0x000011d8 model_id = 0x00000000
Could not find Motorola DCT-6200 on the 1394 bus.

I'm using Gentoo, mythtv-0.20.2_p14498, compiled on 09/22.
I checked out the current SVN and compiled 6200ch.c on my own and get the
exact same error.  Going over the 6200.c, I don't see my particular vendor
or model id listed.  Can I just add what I found using the verbose option
in, compile it and have it work?  Or is there something else I need to do?

Also, I seem to recall at some point in the recent past, the model id did
say something along the lines of 0x00006200, but I either imagined that or
it somehow changed.

If someone can help me or point me in the right direction as to whom/where I
should ask, I would greatly appreciate it.  :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070928/3c77f182/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list