[mythtv-users] firewire and time warner cable

Bob Sully rcs at malibyte.net
Mon Sep 3 16:43:13 UTC 2007

> ------------------------------
> Message: 15
> Date: Sun, 2 Sep 2007 22:48:19 -0400
> From: "Inor Kuo" <inorkuo at hotmail.com>
> Subject: [mythtv-users] firewire and time warner cable
> To: <mythtv-users at mythtv.org>
> Message-ID: <BAY112-DAV34E5FD473FEB5F55F7BE2A4C90 at phx.gbl>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
> I've been trying to get a firewire enabled box from time warner here in
> Greensboro.  I had a SA8300 which had firewire ports but as far as I could
> tell, they did not work correctly.  I went to the time warner office and
> picked up a SA4250HDC which I hoped would do better with myth.  When I got
> it home, I hooked it up, and I was able to record via firewire using
> test-mpeg2 and also in myth.  At this point I was not receiving all of the
> channels I am supposed to get on the cable box so I called twc and the csr
> had me do the whole reboot process and she sent the box a signal.  After
> this I was able to receive all of the channels I am supposed to get but
> the
> firewire recording no longer works.  I keep getting 0 byte recordings with
> test-mpeg2 now.  Before the box was activated I was getting the same
> channels I get via qam.  I am guessing that after the box was activated by
> twc, the firewire outputs became encrypted.  Does anyone else have any
> experience with firewire and twc?

Yeah.  They cut us off completely in January out here in the L.A. area.  I
can now only use the firewire port to change the channel on the STB. 
There was a discussion about this recently, check out
www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users and search using "firewire"
and "time warner".

Bob Sully - Simi Valley, California, USA

More information about the mythtv-users mailing list