[mythtv-users] Recorded at a slightly higher pitch

Daniel Nance daniel.nance at gmail.com
Tue Oct 16 02:44:29 UTC 2007

I've been having the same issue. As a test, I transferred the video to
another computer and played it there with the same high-pitched results so
my issue is definitely in the recording phase. Haven't tried the
video4linux-ivtv-* drivers that Craig Courtney suggested yet as I haven't
had the chance to mess with it yet, but I plan on it since I am using v4l.
Anyone know if there's a version for 2.6.20-1.2944.fc6? Will let people know
the outcome when I do get it set.


On 10/15/07, lanas <lanas at securenet.net> wrote:
> On Monday, 15 Oct 2007 19:26:03 -0400,
> "Marc" <drayson at net1plus.com> wrote :
> > I would say that you might have playback set at something faster than
> > 1.0.. except for the fact that you say it happens with live tv too.
> I have the impression that I described the problem in simple terms and
> that I made it clear that it affects playback of recorded TV
> material.  So, to reiterate explicitly: it _only_ has to do with the
> playing of previously recorded TV material.
> BTW, the subject line should be more in the vein of "the playback of
> recorded TV material" since the recording by itself could very well be
> OK.
> Al
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20071015/586b5cca/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list