[mythtv-users] mythtv-users Digest, Vol 56, Issue 103

Irumbo Mateene imateene at hotmail.com
Fri Nov 23 17:53:22 UTC 2007

The channel editor shows me the channels I expect for everything except the DVB channels.   The scan comes up with some channels that are unmatched, and for those that are matched up, some of them are not correct.    I  have to go to frontend and identify the channels   manually and even after that the correct lisiting is not being shown.  

In input connections (mythtv-setup) I scan for channels 1st, before getting the listing.   For DVB I scan using cable and QAM 256;   For S-Video input I don't scan as it doesn't make sense, Is this correct more or less correct?

I have 2 cards:
hd5000  -- DVB  ( use to record unencrypted HDTV broadcast, ABC,CBS, FOX etc .. )
pvr150  ( Tuner1 unecrypted analog, S-Video1 all the channels I can get from my subscription .. )

> Message: 16
> Date: Fri, 23 Nov 2007 08:23:15 -0800
> From: "Michael Rice" 
> Subject: Re: [mythtv-users] can't tune to S-Video on startup with
> 	pvr-150	card (SVN - 14932)
> To: "Discussion about mythtv" 
> Message-ID:
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
> On Nov 23, 2007 7:28 AM, Irumbo Mateene  wrote:
>> I tried DELETE All as you suggested and no luck.  I can tune with no problem in Live TV but I still can't
>> schedule record  if my channel is out of range .  Looks like I will have to delve deeper into the internals to find
>> out what's going on.   I even isolated the lineup so that my S-Video input was not being shared with my other
>> inputs but it didn't work.
> When you look in the channel editor and filter by video source do each
> of your video sources have the correct channels?  Do you have the
> right channels selected in your listing source before you download
> them?

Put your friends on the big screen with Windows Vista® + Windows Live™.

More information about the mythtv-users mailing list