[mythtv-users] DVB not recording

Barry Quiel quielb at ecst.csuchico.edu
Sun Nov 18 19:14:29 UTC 2007

Kevin Bailey wrote:
> On Sat, Nov 17, 2007 at 08:55:14PM -0800, Barry Quiel wrote:
>> So I thought maybe the cable company had moved some of the channels.  I 
>> could lock on to some but not others.  So I rescanned and re-added the 
>> channels.  Now it just looks like I can not consistently lock on to one 
>> multiplex.  Some times it locks and some times it doesn't
>> The Myth OSD is showing:
>> Signal 99% | S/N 4.8DB | BE 56 | (La_) Partial Lock
>> Could someone tell me what BE and (La_) mean.
>> Kevin - Are you seeing something similar when you can't lock a channel?
> When my problem happens, it says "Signal 0% ... (L____) ? lock".
> I don't remember if its "no" lock or "partial" lock.
> Just an update: resetting the system each morning is *not* working.
> Apparently, there's a small chance that any recording will put it
> into this state. It sure would be nice if some myth expert could
> atleast tell us precisely what goes on when a channel is changed.
> Nothing ? A fimware download ?
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

It looks like, at least in my case that mythfilldatabase might be doing 
something that is causing the channels not to tune.  When I add the 
channels I can tune to them just fine.  After I run the fill I can't 
tune to anything one just one multiplex.

No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition. 
Version: 7.5.503 / Virus Database: 269.16.0/1136 - Release Date: 11/17/2007 2:55 PM

More information about the mythtv-users mailing list