[mythtv-users] Video Source for Multiple Backends

Mache Creeger mache at creeger.com
Fri Nov 16 23:31:04 UTC 2007

Yes the slave is connecting to the master. I can see the EPG in the 
slave just fine. However, on mythtvsetup, I do not have the master's 
video source to link to the slave's video card.

-- Mache

At 02:30 PM 11/16/2007, you wrote:
>On Nov 16, 2007 2:01 PM, Mache Creeger 
><<mailto:mache at creeger.com>mache at creeger.com> wrote:
>I have both a slave backend and a master backend. The slave has a PVR
>150 and the master has a PVR 500. I do not want to duplicate mysql
>processing or data direct EPG copies on the slave.  Can anyone tell
>me what I need to do on mythtvsetup on the slave (and if required on
>the master) to avoid those redundancies.
>As it stands now I have the 150 installed on the slave but it is
>asking me for a video source and does not seem to be pulling in the
>video source already set up on the master.
>Should I have separate video sources, that are specific to each
>backend? Even if both those sources are basically the identical from
>the same zap2it account?
>Are you connecting this second machine to the database on your 
>master?  It sounds like either you are connected to the wrong 
>database or that you haven't identified your backend by using an IP 
>address instead of <> or locahost.
>mythtv-users mailing list
>mythtv-users at mythtv.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20071116/f27667b5/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list