[mythtv-users] Removed a slave backend, now can't record certain shows

Chris Isip cmisipster at gmail.com
Sat Nov 10 14:53:05 UTC 2007

On Nov 9, 2007 9:44 AM, Bill Omer <bill.omer at gmail.com> wrote:

> I had two backends and I removed the hd5000 tuner from my slave and
> installed it back in to the master backend.  I re-ran mythtv-setup on
> both, deleting the hd card from the slave and adding it to the master
> backend.
> Now I'm seeing this:
> 2007-11-09 09:37:43.978 MainServer::HandleQueryRecordings()
>                        Couldn't find backend for:
>                        America Quilts Creatively : "Accent on Appliqu<E9>"
> 2007-11-09 09:37:43.992 MainServer::HandleQueryRecordings()
>                        Couldn't find backend for:
>                        Arthur : "Postcards From Buster, Part I;
> Postcards From Buster, Part II"
> I'm able to watch the tuner via Live TV, but no HD recordings are
> working.  They show up in the watch recordings list, but it can not
> find the file when you try to play it.
> Any ideas?
> --
> Regards,
> Bill Omer
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

Perhaps the hostname setting on the recording is wrong.   When I
decommissioned my slave backend, I had to move all recordings to the master
backend and do a database edit to change their hostnames to that of the
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20071110/3bac7123/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list