[mythtv-users] Problems with imdb.pl

Tamir Alush tamiral at alush.net
Sat Mar 24 11:52:49 UTC 2007

I've had two problems with the IMDB script:

Running the IMDB script on a movie name which has more than one word in
its title,
gives out no results. I have to add a backslash (\) before the second
and third words in order 
to get the IMDB title number in return.
For example: "imdb.pl -M Running Scared" returns nothing, but if I type
"imdb.pl -M Running\ Scared" I get the
correct IMDB title number.
When running the IMDB script from MythTV, I run "ps aux | grep imdb" and
find that this is the way MythTV tries to retrieve 
movie information from IMDB using this script (my first example, that
I'm no coder, so I couldn't find the actual code in the script I should
change in order to 
add a backslash to all second and third words. Is there a fix for that

Another problem I have is that I'm trying to find a way to run the IMDB
script on my whole database automatically
instead of a title-by-title method. Is there a solution for this?


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070324/1c9f6cec/attachment.htm 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/x-pkcs7-signature
Size: 1941 bytes
Desc: not available
Url : http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070324/1c9f6cec/attachment.bin 

More information about the mythtv-users mailing list