[mythtv-users] tracing problems with automatic transcode

Joe Auty joe at netmusician.org
Fri Mar 23 04:28:10 UTC 2007

Hash: SHA1

I should add that mythcommflag is being invoked just fine, it is running
as we speak...

Joe Auty wrote:
> Brad DerManouelian wrote:
>> On Mar 22, 2007, at 8:45 PM, Joe Auty wrote:
>>> Hash: SHA1
>>> Hello,
>>> What is the best way to trace down why I'm not getting any automatic
>>> transcoding either post recording, or manually evoked through the
>>> Mythfrontend? Transcodes through the mythtranscode command line tool
>>> works just fine, and I have automatic transcoding enabled within my
>>> Recording Profile for my capture card (and automatic transcoding  
>>> enabled
>>> for each scheduled recording).
>>> I would think that these attempts would appear in my log, but it seems
>>> that this isn't the case.
>>> Is there anything else I might be missing which would prevent the
>>> automatic transcode from being attempted?
>> Do you have at least one backend set to handle transcode jobs?
> Yes, I do...
> - "Allow Commercial Detection jobs" is checked
> - "Allow Transcoding jobs" is checked
> - "Maximum simultaneous jobs on this backend" is set to 1 (I've tried
> setting it to 2 as well)
> - I've included the full path to mythtranscode within the backend config.
> I just feel like I'm flying by the seat of my pants here since there
> seems to be no logging or indication of what might be disabled or
> preventing mythtranscode from running...

- --
Joe Auty
NetMusician: web publishing software for musicians
joe at netmusician.org
Version: GnuPG v1.4.6 (Darwin)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org


More information about the mythtv-users mailing list