[mythtv-users] Problems with mc.sql???

Per Jørgensen udbytossen at gmail.com
Wed Jun 13 14:13:12 UTC 2007

David Watkins skrev:
>> mythtv-setup - but that gives me this error messages:
>> 2007-06-12 11:50:22.566 Using runtime prefix = /usr
>> 2007-06-12 11:50:22.574 New DB connection, total: 1
>> 2007-06-12 11:50:22.578 Connected to database 'mythconverg' at host:
>> localhost
>> 2007-06-12 11:50:22.579 Inserting MythDVD initial database information.
>> 2007-06-12 11:50:22.581 New DB connection, total: 2
>> 2007-06-12 11:50:22.581 Connected to database 'mythconverg' at host:
>> localhost
>> 2007-06-12 11:50:22.582 Upgrading to MythDVD schema version 1001
>> 2007-06-12 11:50:22.582 Upgrading to MythDVD schema version 1002
>> 2007-06-12 11:50:22.585 You do not have a DVD rip directory set. Run Setup.
> What is it that happens when you get that error?  How far through
> mythtv-setup do you get?  does it segfault?  etc etc ....
> If you are getting into mythtv-setup, have you checked for the
> existence of a writable directory for DVD rips?
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
Well - Now you're saying something...
Don't know if this had something to do with it - But installed 
everything from the packages - and afterwards put the different things 
into the different boot initscript - rebooted - and the n tryed to run 
mythtv-setup along that way - Buty if mtd is not suposed to run at that 
time - well I guess that could be a problem.
THe Directory for recording is there and is fully writeable - Noirmally 
you'll set that up under generel in mythtv-setup but if the table that 
mythTV normally stores that info in - not exist   --- you'll get an 
error - that's my guess  - haven't experience this problem before!

I discovered by trying to add the different TV-cards - hauppauge pvr-500 
- but each time I trying to add a new card - it'll run through - but 
does NOT have the tables in the DB for writing/storing that info - sp 
afterwards there's no tv cards even though I just added once.

Well I haven't run mythfrontend yet - Caurse I would like to get the 
other stuff up and running before setting anything else - these errors 
comes when running mythtv-setup. That's whats freaks me out - I cannot 
get the permission to add the info info some tables that does not exist 
in my DB !

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070613/5f782330/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list