[mythtv-users] Hauppauge 350 dvd playback no sound

Jonathan Seawright jonathanathome at verizon.net
Mon Jun 4 14:04:30 UTC 2007

For some reason, I never had to connect a sound cable from my DVD player to the motherboard... 
You might try looking into that? If there isn't a port on your motherboard, (it's a 4 pin plug), then there most definately will be one on a half decent soundcard. 

I have a question for you, Did you do anything in particular to get sound working on TV?

Good luck,
Jonathan S.
  ----- Original Message ----- 
  From: robinlee_r at yahoo.com 
  To: mythtv-users at mythtv.org 
  Sent: Monday, June 04, 2007 8:38 AM
  Subject: [mythtv-users] Hauppauge 350 dvd playback no sound

  Hi List,

  I just complete the installation of Mythtv on Ubuntu 6.10, after playing around with it I got it to get me the LiveTV option working with sound and great picture both on monitor and TV out, using the 350 video/sound output, but when I tried playing a DVD, it does sends video signal out to the TV, but not sound is coming out.

  I read somewhere that if I plug the sound output to the input of the sound card, in this case a onboard mic input I guess as I don't have a sound card on this machine, I should be able to get sound out as I get it for live tv, but shouldn't I get the sound out already as it sound output from the 350 is connected to the TV sound in plugs?

  Thanks for any advice


  Boardwalk for $500? In 2007? Ha! 
  Play Monopoly Here and Now (it's updated for today's economy) at Yahoo! Games.


  mythtv-users mailing list
  mythtv-users at mythtv.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070604/fdf600ef/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list