[mythtv-users] Rubbish Hardware

jason at monsterjam.org jason at monsterjam.org
Fri Jul 6 22:01:53 UTC 2007

my first myth box was on a gateway PC with a PII-400Mhz processor and I cant remember how much 
ram.. probably 512Megs at most.. had the hauppauge-350 card in it running gentoo linux. It did 
just fine, never noticed and skip or stuttering.


 On Fri, Jul 06, 2007 
at 10:48:19PM +0100, Mark 
Ridley wrote:
> I've just completed probably my third or fourth MythTV install, I tend to
> use hardware which isn't top of the range, lets say! :)
> Currently running on a P3 with 256Mb, using a Nova-S, and am amazed that
> there's very little jerkiness or stuttering.
> So, just curious to know, what's the lowest spec that is known to work? The
> last install I had used to freak out with mythfilldatabase, but I guess that
> may have been a bug that's been fixed.
> How crap is your setup? :)
> -Mark (who will never let an old computer die)
> -----------------------------------------------------------
> This message may contain confidential and/or privileged 
> information. This information is intended to be read only
> by the individual or entity to whom it is addressed. If
> you are not the intended recipient, you are on notice that
> any review, disclosure, copying, distribution or use of
> the contents of this message is strictly prohibited. If
> you have received this message in error, please notify the
> sender immediately and delete or destroy any copy of this
> message.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

|    Jason Welsh   jason at monsterjam.org        |
| http://monsterjam.org    DSS PGP: 0x5E30CC98 |
|    gpg key: http://monsterjam.org/gpg/       |

More information about the mythtv-users mailing list