[mythtv-users] MythTV 20 UPNP troubleshooting

Joel Newcomb joelnewcomb at verizon.net
Sun Jan 14 16:24:38 UTC 2007

I am using Suse 10.1 and Myth 20. All I have read says UPNP "just
works". Are you able to see any other media devices? After enabling it
in WinXP, I can see the DSM520 device. I was hoping for a method to scan
these devices in Suse. I will try Djmount as suggested by Nick.
So far playing SD video works for me through two WinXP boxes using Media
player to share. My Myth box has been banished to the garage. I can
always use MythWeb to view remotely, but this defeats the whole media
player thing.

On Sun, 2007-01-14 at 16:05 +1100, Bill Williamson wrote:

> On 1/14/07, Joel Newcomb <joelnewcomb at verizon.net> wrote:
> >
> >  Hi all, looking for methods of testing the UPNP server in Myth. I bought a
> > Dlink DSM520 and want to view my recorded Myth video. Scanning with the DSM
> > does not show the Myth box. My sons XP machine streams using MS connect to
> > DS520 out of the box without problems. Is their a way to directly scan for
> > UPNP servers to test my progress?
> >  As I understand it the .21 of Myth will tweak server responses and maybe
> > solve my problem. However I have not the skills to patch my .20. Any
> > pointers would be welcomed.
> What linux distro are you using?  I have been unable to get UPNP to
> work with Ubuntu.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070114/ec6e99f3/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list