[mythtv-users] Mythtranscode - all jobs failing - error 252

Blammo blammo.doh at gmail.com
Wed Jan 10 00:44:09 UTC 2007

On 1/8/07, Chris Pinkham <cpinkham at bc2va.org> wrote:
> * On Tue Jan 02, 2007 at 10:01:30AM -0800, Blammo wrote:
> > 2007-01-01 19:02:26.119 New DB connection, total: 1
> > Must specify -i OR -c AND -s options!
> First guess would be that you're mixing versions and that your
> mythtranscode binary doesn't understand the -j option that the JobQueue
> uses to tell mythtranscode which job to process.  You can see what
> copy of mythtranscode is running by running mythbackend/mythjobqueue with
> the "-v jobqueue" option and it should print out something like the
> following when it runs a transcoding job:
> 2007-01-08 01:39:17.182 JobQueue: Running command: '/usr/local/bin/mythtranscode -j 6748 -V 69699 -p autodetect '
> The JobQueue used to pass in the chanid and starttime on the command line,
> but newer versions just pass in the JobQueue ID number instead and
> mythtranscode looks up the program from the JobQueue ID.
> Check to make sure you don't have and old version of mythtranscode
> laying around somewhere.  If not, then paste the logs showing the command
> that the JobQueue tried to run.

Thank you. I changed the runtime options on all 3 backends, and after
the churn of the afternoon is over, i'll restart them all, and try to
get some transcodes going.

How in the world do you check version on mythtranscode? There's no
--version that i could find? (installed, btw, from RPMS on RHEL4)

More information about the mythtv-users mailing list