[mythtv-users] atsc scanning - no signal and no tables

Tim Litwiller timlitw at gmail.com
Fri Jan 5 16:23:15 UTC 2007

Does anybody know or am I in the wrong list to get this information? If so
does anyone know where I might find information on this?

On 12/31/06, Tim Litwiller <timlitw at gmail.com> wrote:
> I have 2 HD cards in my systems and they both have the same symptoms
> the air2pc hd5000 card and the avermedia a180 card
> antennaweb.org indicates that we should be able to receive  3 - 5 HD
> signals,  12.1, 10.1 and 33.1
> when I scan with mythtvsetup  I find KWCH-DT as 121 on atsc channel 19
> and KWCH-DT as 122 on atsc channel 19
> on some channels it says lock  those channels get the --no tables added to
> the line
> the rest get --no signal   these are expected since we have so few
> channels here.
> But what does the -- no tables mean?
> I have searched high and low on Google and mythtv, dvb, & atsc related web
> sites for the answer to this and if the answer to this
> is posted somewhere I'm not finding it.
> Can someone tell me what this means, and if there is another way
> I did try the azap tools
> when I get the azap tools and run this
> make_atsc_chanconf.pl zipcode
> I get this error
> No such field 'stationXml' at ./make_atsc_chanconf.pl line 62
> I tried 2 different version that I found on the web
> 1 was line 53 and 1 was line 62 but they had the same error.
> and that line is the same on both - the difference as far as I can tell is
> for different version of the antennaweb.org website.
> the site changed and so the screen scrapping had to change.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070105/66670c67/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list