[mythtv-users] Problems compiling .20 svn

tgate tgate at mypublic.net
Tue Jan 2 22:26:15 UTC 2007

On Jan 2, 2007, at 12:31 PM, mythtv-users-request at mythtv.org wrote:

>> I have the same problem.  I'm not sure where these headers are
>> supposed to get installed to but they seem to still be back in the
>> mythtv svn directory, which is not included as an Include path.  Were
>> have I gone wrong?
>> make[2]: Entering directory `/home/myth/build/mythtv-svn/mythplugins/
>> mytharchive/mytharchive'
>> g++ -c -pipe -O2 -fmessage-length=0 -Wall -D_FORTIFY_SOURCE=2 -g -
>> DUSE_LIB64_PATHES -fno-strict-aliasing -Wall -W -fomit-frame- 
>> pointer -
>> DQT_SHARED -DQT_TABLET_SUPPORT -I/usr/lib/qt3/mkspecs/default -I. -I/
>> include -I/usr/kde/3.3/include -I/include -I/include/mythtv -I/
>> include/mythtv/ffmpeg -I/include/mythtv/libmythtv -I/usr/include -I/
>> usr/lib/qt3/include -o main.o main.cpp
>> main.cpp:19:32: error: mythtv/mythcontext.h: No such file or  
>> directory
>> main.cpp:20:31: error: mythtv/mythplugin.h: No such file or directory
>> main.cpp:21:30: error: mythtv/dialogbox.h: No such file or directory
>> main.cpp:22:25: error: mythtv/util.h: No such file or directory
>> main.cpp:23:45: error: mythtv/libmythui/myththemedmenu.h: No such
>> file or directory
> There is something wrong here look at the prefix -DPREFIX=\"\". You
> would expect that to be set to the prefix you are using, usually  
> either
> /usr or usr/local. Did you successfully install Myth before trying to
> compile the plugins?
> Paul H.

% which mythtv

When I ran "sudo make install" I didn't get any errors.  It's been a  
while since I've installed the svn but I'm pretty sure I didn't have  
to do anything special last time.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070102/17aab19b/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list