[mythtv-users] Question about smart

vamythguy vamythguy at gmail.com
Sat Feb 17 01:45:47 UTC 2007


On 2/16/07, Axel Thimm <Axel.Thimm at atrpms.net> wrote:
>
> On Fri, Feb 16, 2007 at 05:14:02PM -0500, vamythguy wrote:
> > On 2/16/07, Axel Thimm <Axel.Thimm at atrpms.net> wrote:
> > >
> > >On Thu, Feb 15, 2007 at 09:19:24PM -0500, vamythguy wrote:
> > >> I know I've posted on this before, and it's not *exactly* relevant
> myth,
> > >but
> > >> I'm specifically trying to use smart for myth reasons.  When I run
> > >"smart
> > >> update", I get this:
> > >>
> > >> # smart update
> > >> Loading cache...
> > >> Updating cache...
> > >> ###################################################################
> > >[100%]
> > >>
> > >> Fetching information for 'Fedora Core 5 - x86_64 - Base'...
> > >> -> http://dl.atrpms.net/fc5-x86_64/redhat/base/release
> > >> release
> > >> [  0%]
> > >> error: Failed acquiring information for 'Fedora Core 5 - x86_64 -
> Base':
> > >> error: http://dl.atrpms.net/fc5-x86_64/redhat/base/release: Not Found
> > >>
> > >
> > >Reinstall atrpms-package-config and make sure it doesn't just create
> > >rpmnew files. Try rpm -V atrpms-package-config to check.
> >
> > Sorry again - how do I reinstall that?
>
> Use yum/apt-get or simply manually download it and rpm -e
> atrpms-package-config; rpm -ihv atrpms-package-config*rpm
> --
> Axel.Thimm at ATrpms.net
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
>
>

Thank-you for suffering me.  I had to uninstall smart to remove
apt-package-config.  After doing both, I tried the rpm install and got this:

yum install atrpms-package-config
Loading "installonlyn" plugin
Loading "kmdl" plugin
Setting up Install Process
Setting up repositories
core                                                                 [1/5]
core                      100% |=========================| 1.1 kB    00:00
updates                                                              [2/5]
updates                   100% |=========================| 1.2 kB    00:00
freshrpms                                                            [3/5]
freshrpms                 100% |=========================|  951 B    00:00
mono                                                                 [4/5]
mono                      100% |=========================|  951 B    00:00
extras                                                               [5/5]
extras                    100% |=========================| 1.1 kB    00:00
Reading repository metadata in from local files
primary.xml.gz            100% |=========================| 419 kB    00:04
updates   : ################################################## 1156/1156
Added 20 new packages, deleted 9 old in 1.28 seconds
primary.xml.gz            100% |=========================| 1.9 MB    00:07
extras    : ################################################## 6226/6226
Added 375 new packages, deleted 229 old in 9.40 seconds
Parsing package install arguments
No Match for argument: atrpms-package-config
Nothing to do

I'll now do a yum install smart, which will for some reason install the
package, but I'll right back where I started.... Except it didn't.  I'm lost
- help!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070216/8906ba99/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list